Καθαρισμοσ αντιμετωπιση

Για τη διατήρηση τα μαλλιά σας κατσαρά μαλλιά υγιή και απαλλαγμένα από προβλήματα, αποστασιοποιηθείτε από βούρτσισμα ενώ είναι υγρασία. Πλυμμηρισμένα μαλλιά σας είναι πολύ πιο εύθραυστες από στεγνά κατσαρά μαλλιά, επιτρέπει να είναι πολύ πιθανό να καταστραφούν. Για να μειωθεί προβλήματα, ή καθαρίζετε τα μαλλιά σας πριν αποφασίσετε να κάνετε το μπάνιο ή συγκρατηθείτε μέχρι έχει περάσει η τέλεια στιγμή για να στερέψουν πολύ πριν το βούρτσισμα.

Μια βολική πρόταση για να έχετε τούφες που δεν περιέχουν κανένα κόμπο είναι να χτενίζετε το λοσιόν αποκατάστασης χρησιμοποιώντας το σγουρά μαλλιά χρησιμοποιώντας μια συντριπτική βούρτσα μαλλιών όταν χρησιμοποιείτε χρηση της λύσης δυναμωτικό. Αυτό ίσως να διασφαλίσει το προϊόν θα εξαπλωθεί μέσα από στις τρίχες ομαλά, ταυτόχρονα θα απαλλαγούμε από τυχόν κόμπους τυχόν έχετε παράλληλα.

Υπερασπιστείτε τις τούφες σας! Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει επιπλέον φροντίδα για να τα προστατεύσετε, αν χρησιμοποιείτε θερμότητα για να φορμάρετε τα μαλλιά σας. Ακόμη και αν οι ισιωτικές, blowdryers και τα σίδερα για styling ίσως σας προσφέρουν εκπληκτικά μαλλιά σας για κάποια μέρα, μπορούν να εγκαταλείψουν τις τούφες σας ανενεργά και χωρίς ζωή εντέλει. Πάντα να δουλεύετε αγαθά που φρουρούν τις τούφες σας από ζεστασιά και αγοράζετε μια πήλινη ισιωτική.

katharismos-antimetopisi
Καθαρισμοσ αντιμετωπιση

Στην επιλογή μια κεφαλή βουρτσίσματος για τα κατσαρά μαλλιά σας, να επιλέξτε μια με λεπτές τρίχες, ως εναλλακτική λύση για άγριες. Μπορεί κανείς να βρει βούρτσες διαθέσιμες που είναι κατασκευασμένες από υλικά ζώων ή μαλακές ύφασμα που μπορεί να είναι απλούστερες για τα κατσαρά μαλλιά σας και όχι να προκαλέσουν οποιοδήποτε τραυματισμό στα εκπληκτικά κατσαρά μαλλιά! Είναι εξίσου σημαντικό φυσικά να πάρετε ένα καλό επαγγελματικό καθαριστικό προσώπου. Ο καθαρισμοσ αντιμετωπιση της ακμης ειναι πολυ ευκολη και χωρις κοπο οταν εχετε μια καλη συσκευη.

Αν τα μαλλιά σας φαίνονται θαμπά ή άψυχα, να εξετάσετε τη διατροφή σας. Τρώτε γεύματα με μπόλικα ωμέγα-3 έλαια, σίδηρο και οξέα, e βιταμίνη, και διάφορα άλλα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία αφού είναι πολύ σημαντική για να κρατήσει τις τούφες σας υγιή. Χρησιμοποιήστε μια ολοκληρωμένη πολυβιταμίνη για να κάνει τη διαφορά, αν δεν μπορείτε να καταναλώνετε αρκετά από αυτά τα θρεπτικά συστατικά στη διατροφή σας.

Είναι σημαντικό να πάρετε κυρίως σαμπουάν μαλλιών και μαλακτικά μαλλιών που ταιριάζουν στο είδος των κατσαρών μαλλιών σας. Για παράδειγμα, εάν έχετε ξηρά μαλλιά, θα πρέπει να αγοράσετε σαμπουάν και μαλακτικά που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για ξηρά μαλλιά. Η κατάσταση των μαλλιών σας θα δεν βελτιωθεί, εάν δεν αγοράζετε τα σχετικά προϊόντα για να τα βοηθήσετε..

Η καθημερινότητά σας είναι παράγοντας σε τον τρόπο με τον οποίο τα σγουρά μαλλιά σας εμφανίζονται. Όντας στενοχωρημένοι, παραλείπετε να πάρετε άφθονο ξεκούραση ή η χρήση καπνό υποδεικνύει ότι τα μαλλιά σας δεν θα φαίνονται ωραία. Πρέπει επιπλέον να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή, να εξασφαλιστεί ότι τις τούφες σας δέχονται καθεμιά από θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες απαιτούν. Καταργείστε τις κακές σας συνήθειες και θα δείτε παραλλαγή!

Advertisement

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: